Publicitat
Ciutat

El Taulí supera de nou els 100 ingressats per Covid

Un pacient a l’UCI del Frontal Gran Via del Taulí, a l’abril / VICTÒRIA ROVIRA

El Taulí va superar ahir el centenar d’ingressats per coronavirus, sent 105 en l’actualitat. 84 estan a planta i 21 a l’UCI o semicrítics. No s’arribava a aquesta xifra des del 18 de març. Entre divendres i diumenge a l’hospital s’han diagnosticat 52 casos nous. La diferència amb la primera onada és que actualment el nombre de defuncions és molt més baix, una entre divendres i diumenge.

A causa de l’augment progressiu de casos, l’hospital preveu obrir de forma imminent 20 llits al Frontal Gran Via, que serviran per descongestionar les Urgències. En concret, aquests llits seran per a pacients de la unitat de curta estada quirúrgica, de manera que s’alliberaran del bloc d’Urgències i es pretén, així, agilitzar l’accés.

El risc de rebrot supera els 800 punts

Publicitat

Paral·lelament, a Sabadell el risc de rebrot ja se situa a 825 punts aquest dimarts, més del doble que a la primera setmana d'octubre, quan era de 366 punts.

Entre el 17 i el 23 d'octubre, segons el Departament de Salut, s'han detectat 745 casos nous, la taxa de positius és de 345,47 casos per cada 100.000 habitants i la taxa de reproducció de la malaltia d'1,46 punts. El percentatge de positivitat de les proves de detecció de la Covid-19 segueix a l'alça i se situa en el 9,89%.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top