Publicitat
Diners

La multinacional Berner tria Sabadell per vendre les seves eines arreu de Catalunya

L’encarregada de la botiga de Berner a Sabadell / CEDIDA

Berner España ha obert un punt de venda directa a Sabadell. Aquesta empresa, amb seu a Granada, és la filial de la multinacional alemanya líder europea en distribució i venda d’eines, productes químics i material de mobilitat, construcció i indústria.

Berner volia implantar-se a Catalunya i ha triat Sabadell com a lloc estratègic. Si més no, en l’elecció de la seva nova seu han valorat la ubicació, que està a prop de la resta de municipis i àrees industrials, la seva bona comunicació amb les principals vies com l’autopista C-58 i la proximitat als clients de Berner.

“Amb l’obertura de la botiga en una zona d’influència molt dinàmica i prometedora, la filial espanyola del grup alemany desitja afirmar la seva proximitat i ancoratge local amb els seus clients”, assenyala la firma. L’objectiu de la companyia era obrir el punt de venda a principis d’any. L’arribada de la pandèmia, però, va endarrerir aquests plans fins a principis d’octubre.

L’establiment està situat al carrer de Raimon Casellas, 141, nau 2. El local compta amb una exposició comercial de 230 metres quadrats, on hi ha 3.000 referències. La planta superior, de 152 metres quadrats, s’ha destinat a sales per a formació teòrica i pràctiques, demostracions in situ i reunions comercials.

De fet, es tracta d’un punt de venda que donarà suport a la tasca de l’equip comercial que treballa a Catalunya, visitant empreses i professionals dels sectors de la mobilitat, la construcció i la indústria. “Sens dubte, és una aposta forta”, ha indicat el director general de Berner España i Berner Portugal, Nuno Banha, que ha assegurat que “aquest punt de venda directa és per a nosaltres una cara, una seu, un vaixell insígnia de Berner a Catalunya”.

6.200 empleats a 23 països

El Grup Berner té més de 6.200 empleats a 23 països de tot Europa. Va ser fundat el 1957 per Albert Berner i continua mantenint el caràcter de negoci familiar. Actualment, està dirigit per la segona generació, en mans de Christian Berner. L’obertura i desenvolupament de botigues forma part de l’estratègia omnicanal del grup i és transversals a tots els països on està present. Berner España ha implantat aquesta manera de créixer durant els últims deu anys. Berner España va ser fundada el 1998 i té la seu a Granada. Té més de 600 professionals que donen servei a 12.000 clients arreu de l’Estat

Publicitat
Comentaris
To Top