Ciutat

Reformen part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Sabadell

Espai de l'actuació / ENDESA

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de renovació i millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió del barri de Gràcia de Sabadell. Així, s’han invertit 110.000 euros per tal d’incrementar la seva resiliència i reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament a 8.500 clients de la cocapital del Vallès Occidental.

L’actuació, realitzada al carrer Marià Aguiló i Raimon Casellas, al nucli urbà, ha consistit a substituir amb elements d’última tecnologia una línia subterrània a 25 kV, de 370 metres de longitud, per una de nova. L’operativa ha comportat reestructurar la configuració de la xarxa d’aquest barri, per tal de traspassar els clients d’una infraestructura a l’altra i adaptar-los a la nova escomesa, fet que ha permès incrementar la seva resiliència i fiabilitat davant agents externs i, de retruc, optimitzar el servei a la ciutadania.

Aquests treballs formen part dels plans d’inversió de la Companyia al Vallès Occidental i tenen l’objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques. D’aquesta manera, es guanya en seguretat i fiabilitat, fet que reverteix en un millor servei als clients, ja que es dona una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.

Comentaris
To Top