Oci i cultura

L'Ajuntament substitueix el grafiti de la plaça del Gas per un altre sobre els drets de la gent gran

Operaris de l'Ajuntament estan retirant aquests dies el grafiti mural de la plaça del Gas, al Centre. L'actuació es fa per deixar la paret a punt, precisament, perquè el consistori preveu ubicar-hi un altre grafiti, que en aquest cas estarà dedicat als drets de la gent gran.

La retirada del grafiti, aquest dijous / D.S.

Fonts municipals asseguren que el projecte es donarà a conèixer pròximament, de manera que aleshores es podrà saber qui en serà l'autor. El grafiti que hi havia fins ara és obra de Saturno, Miguel Ángel Sánchez.

Des del consistori afegeixen que la paret està bé, no té problemes estructurals, i en terminologia tècnica es tracta d'arranjar-la; és a dir, deixar-la de la forma més adequada per a la propera acció.

El grafiti està ubicat en un mur de la Casa Grau, de titularitat municipal; a la sortida de l'edifici que entre altres acull el Servei d'Urgències i Emergències Socials (SUES) i el laboratori municipal i just davant, l'antic Despatx Corominas.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top