Publicitat
Oci i cultura

La pedrera de l’Escola Joso, premiada al Saló del Manga de Barcelona

Laura Rodríguez Domínguez i Laura Fernandez, antigues alumnes de l’Escola Joso de Sabadell, van guanyar ahir el premi al Millor Manga d’un autor espanyol. Més conegudes pels seus respectius sobrenoms Ran i KuroHaine, l’obra per la qual han estat distingides és Urara.

Publicitat

Tant la seva editorial, Letra Blanka, com l’Escola Joso van felicitar ahir les guanyadores. Domínguez i Fernandez es van descriure, ahir a les xarxes, com si estiguessin en un núvol. Manga Barcelona (antigament conegut com el Saló del Manga de Barcelona) no s’ha pogut celebrar enguany físicament. Tot i això, sí que estan celebrant trobades virtuals en streaming.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top