Publicitat
Ciutat

Acord a cinc bandes per a la millora de la B-140

El Departament de Territori i Sostenibilitat i els ajuntaments de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Barberà del Vallès i Polinyà han acordat un conjunt d’actuacions per implementar a la carretera B-140, entre Sabadell i l’AP-7, que permetin garantir una mobilitat més sostenible i segura en aquest corredor. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, el director d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, i els alcaldes i alcaldesses d’aquests municipis es van reunir ahir per definir les actuacions a executar a curt termini.

Nous accessos

Entre les diferents actuacions, s’ha acordat construir una nova rotonda al quilòmetre 1,2, a l’àmbit de Molí d’en Gall, d’accés a Sabadell per la zona esportiva de Sant Oleguer i que també donarà accés al polígon industrial zona nord de Barberà del Vallès. També la remodelació de la rotonda de Can Sabau en un enllaç a diferent nivell per connectar amb la carretera B-142, de Polinyà, i amb l’accés a l’autopista. D’altra banda, també es pretén protegir la mobilitat sostenible amb la construcció d’un carril bici i via per a vianants. Pel que fa al transport públic, es vol implantar un servei de bus ràpid BRCat.

Es tracta de projectes que es redactaran en el marc del grup de treball que han format Generalitat i alguns governs municipals del Vallès Occidental, que també s’encarregaran de fer-ne un seguiment, en el marc del grup de treball. Però aquesta taula també podrà analitzar i impulsar altres actuacions i estudis de projectes que poden implicar nous corredors o nous enllaços amb les autopistes actuals, projectes que es preveuen a més llarg termini. D’altra banda, el departament i els ajuntaments s’han compromès a tractar conjuntament amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana la millora dels accessos a l’AP-7.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top