Publicitat
Diners

La Fundació ”la Caixa” atorga 5.000 beques a joves talents i investigadors

La Fundació ”la Caixa” ha atorgat més de 5.000 beques per ampliar la formació de joves talents i d’investigadors espanyols i estrangers des que es va posar en marxa el programa de Beques el 1982. En concret, 5.213 persones han tingut l’oportunitat de fer estudis de postgrau, doctorat o recerca postdoctoral a les millors universitats i centres de recerca del món gràcies a l’impuls d’aquests reputats ajuts.

Pel que fa a les disciplines escollides pels becaris, destaquen les formacions en ciències de la vida (682 becats), enginyeria i tecnologia (647), medicina i salut (45), empresa (340) i filologia i lingüística (300). El president de la Fundació “la Caixa”, Isidre Fainé, ha subratllat que “som davant d’un programa veritablement transformador, capaç de canviar completament la vida de les persones que accedeixen a la beca, ja que es poden formar a les millors institucions”. En aquest sentit, Fainé afegeix que apostar per aquests talents extraordinaris és “fomentar també el canvi i la millora del conjunt de la societat, ja que l’avanç científic, la recerca i l’educació són, sens dubte, el motor del progrés”.

304,8 milions des de l’inici

L’entitat ha destinat una inversió total de 304,8 milions d’euros des del naixement del programa de Beques el 1982 per potenciar el talent de joves estudiants en totes les disciplines i per impulsar la recerca puntera.

Publicitat
Comentaris
To Top