Ciutat

L’horari per recollir menjar per emportar s’amplia

Arnau Muñío, al seu restaurant de Barcelona: Direkte / ÓSCAR ESPINOSA

La pròrroga de les mesures actuals davant de la Covid-19 incorporarà una ampliació de l’horari per anar a buscar menjar per emportar a bars i restaurants. Fins ara el servei estava permès fins a les 21 h. A partir d’ara, hi haurà una hora més de marge: es podrà anar als establiments a recollir menjar fins a les 22 h.

Aquest canvi no afecta l’hora d’entrega a domicili del menjar fins a les 23 h per part dels repartidors, que es mantindrà igual.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que en aquest cas, sempre que es disposi del tiquet de compra, es pot arribar a casa més tard de les 22 h, moment en què comença el toc de queda.

Tens un bar o un restaurant que ofereixi menjar per endur durant aquests dies? Envia’ns les teves dades i les divulgarem al D.S.

Una altra novetat

Pel que fa al confinament nocturn, que s’ha ampliat fins al 23 de novembre, hi ha una altra novetat en les excepcions en què es permet la sortida del domicili de 22 h a 6 h.

A partir d’ara, estaran permesos els desplaçaments per a la recollida i cura de menors d’edat en cas de progenitors separats o divorciats.

Comentaris
To Top