Publicitat
Ciutat

Els Mossos mantenen la vigilància en un nou cap de setmana de restriccions

Hi haurà controls policials per assegurar el confinament perimetral i nocturn fins dilluns al matí

Control a la carretera B-124 direcció a Sant Llorenç/ CEDIDA

Els Mossos d’Esquadra segueixen amb la vigilància en el tercer cap de setmana de restriccions per frenar els contagis de coronavirus. Des de les 6h de divendres fan controls policials, que s’allargaran fins a les 6h de dilluns, el temps que dura el confinament perimetral. També hi haurà vigilància a partir de les 22h fins les 6h pel toc de queda nocturn, ja que la població té prohibit sortir al carrer, llevat algunes excepcions.

Els Mossos es despleguen per tota l’Àrea Policial de Sabadell, que inclou Sabadell i municipis com Sentmenat, Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall. Cal recordar que les multes per saltar-se el confinament perimetral i el nocturn oscil·len entre els 300 i els 6000 euros, segons les circumstàncies de la sanció. A banda de la tasca sancionadora, que s’aplica en els casos d’incompliment de les mesures, la policia catalana també fa una feina de divulgació de les mesures perquè la ciutadania estigui al dia de les restriccions.

Control dels Mossos d’Esquadra a Sentmenat/ CEDIDA

Control policial a Castellar del Vallès / CEDIDA

Publicitat
Comentaris
To Top