BADIA

L’Associació de Veïns de Badia s’oposa a l’ampliació del Mercadona

El darrer pla de reordenació de l’eix comercial de Badia no convenç l’Associació de Veïns de Badia, que ha anunciat que s’hi manifestarà en contra. L’entitat també ha començat a recollir firmes al municipi i a distribuir cartells. Acusen l’ajuntament del municipi d’elaborar aquestes actuacions només per afavorir els interessos de Mercadona. Demanen prioritzar la renovació del Mercat Municipal per tal d’ajudar el petit comerç.

Entorn de l’edifici del supermercat, que està previst que es reformi i s’ampliï, l’Ajuntament ha anunciat que hi crearà una plaça pública i obrirà a la ciutat el Parc de les Illes Balears, un espai que ara defineix com a “molt aïllat i poc accessible”.  L’Associació de Veïns considera que el “verdader objectiu” de la reordenació és ampliar el Mercadona i expressa dubtes sobre si la resta de l’actuació s’acabarà duent a terme. “Veurem la resta del projecte amb compte-gotes, si és que l’arribem a veure”, expressen.

La zona al voltant de Mercadona que serà remodelada / CEDIDA

El president de l’Associació de Veïns, Juan José Díaz, recalca que l’enfocament que hauria de fer l’ajuntament és envers el comerç de proximitat. “Això el perjudicarà”, assenyala sobre la reordenació de l’extrem sud-est de l’eix comercial.

Comentaris
To Top