Publicitat
Esports

Prèvia de la jornada: waterpolo, handbol, futbol, futbol sala i voleibol

El juvenil del Mercantil és un dels protagonistes del cap de setmana / Ll. Franco

El cap de setmana esportiu manté les competicions de caràcter nacional en diferents àmbits. Cinc esports tindran protagonisme amb presència sabadellenca.

Waterpolo

Només el masculí de l'Astraspool Club Natació Sabadell es tirarà a la piscina de Can Llong per afrontar un nou partit de lliga en el seu grup, contra el Sant Andreu (dissabte, 12.45 h). L'equip de Quim Colet, invicte, defensa el lideratge abans d'enfrontar-se a l'At. Barceloneta i afrontar la fase de grups de l'Eurocup també a casa, entre el 4 i 6 de desembre, davant el Jadran Split, Steaua Bucarest i Dinamo de Moscou.

Handbol

A la Primera Nacional no jugarà l'OAR Gràcia per la suspensió del seu partit contra el Palautordera, que es troba en plena fase de confinament per casos positius. El Creu Alta Sabadell Handbol rebrà El Poble Nou (dissabte, 19 hores, Can Balsach) després de posar contra les cordes el poderós Sant Quirze (27-26). En la Divisió d'Honor Plata, es disputa el derbi vallesà entre Sant Quirze i OAR Gràcia (diumenge, 12.30 hores), en principi desigual i amb clar favoritisme pel conjunt local. Les gracienques buscaran la sorpresa.

Futbol

Publicitat

Sense les categories territorials, l'atenció se centra en categoria juvenil. A la Divisió d'Honor, el Sabadell es desplaça al camp del Saragossa (dissabte, 15.30 h) mentre a Lliga Nacional juvenil, el CE Mercantil de Quim Beltran vol allargar el seu gran moment contra la Fundació Esportiva Grama a Arraona-Merinals (dissabte, 17.30 h).

Futbol sala

El pavelló del Nord acull una doble sessió aquest dissabte: el Club Natació Sabadell posarà a prova el lideratge davant el perillós FS Segorbe (16.45 h) a Segona B mentre l'Amics Pou Escorial rebrà l'Esparreguera (18 h) a Tercera Nacional. Com a visitants, l'Escola Pia juga a la pista de La Unión Santa Coloma (dissabte, 16 hores) a Segona B i Grups Arrahona juga a Rubí (diumenge, 11 h) a Tercera.

Voleibol

Els dos invictes sèniors del Club Natació Sabadell de Primera Nacional juguen aquest dissabte com a locals, al Pavelló del Sud. El masculí (16 h) contra l'AE Volei Manresa i el femení defensarà el lideratge davant el CEV L'Hospitalet (18 h).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top