Publicitat
Ciutat

Els pessebres estaran distribuïts per tota la ciutat

En l’edició d’enguany s’ha optat per una fórmula diferent per incentivar el comerç local i evitar possibles contagis

Imatge d'arxiu d'una obra de l'Agrupació Pessebrista/ ÓSCAR ESPINOSA

L’Agrupació de Pessebristes de Sabadell ha anunciat que no hi haurà la tradicional exposició de pessebres de cada any, per culpa de les restriccions de la pandèmia. Tot i així, hi haurà 37 obres que es concediran a diferents establiments de Sabadell per les festes de Nadal del 29 de novembre al 9 de gener. Cada comerç tindrà una guardiola on qualsevol persona podrà fer una aportació econòmica solidària que es destinarà a l’Associació Jo em Corono.

La decisió d’optar per una alternativa diferent es va prendre al juny. Si es feia la tradicional exposició de pessebres, no es podia mantenir la seguretat del públic que els visitava. Tanmateix, l’Agrupació tenia car que Sabadell no es podia quedar sense un dels emblemes del Nadal i, és per això, juntament amb l’Ajuntament i amb diferents associacions de comerciants de la ciutat es va donar forma a la idea que finalment s’ha dut a terme.

El dilluns 23 de novembre tindrà lloc el sorteig dels pessebres per saber en quina botiga passaran les festes nadalenques. Es farà un directe a través de la xarxa social d’Instagram per saber la distribució final de les obres. Així mateix, els pessebristes tenen previstes algunes activitats més i donaran més informació en els pròxims dies.

Publicitat
Comentaris
To Top