Publicitat
Esports

El millor dels tres punts va ser recuperar Adri Cuevas

El migcampista arlequinat, en una acció del partit davant la UD Las Palmas / LLUÍS FRANCO

Exceptuant l’afortunada victòria davant el Leganés, el Centre d’Esports només havia guanyat davant la Ponferradina, on, precisament, Adri Cuevas va ser la darrera vegada que va sortir a l’onze titular. I diumenge, hi va tornar. I l’equip va guanyar. Que jugui el 8 arlequinat no és sinònim de victòria, però sí d’estar més a prop d’aconseguir-la, sempre que estigui endollat. Feia massa partits que l’equip es veia obligat a sortir amb la parella Undabarrena-Ángel Martínez, i si bé és cert que defensivament l’equip concedia poc, ofensivament generava molt poc perill.

Més enllà de la victòria davant la UD Las Palmas, recuperar la millor versió d’Adri Cuevas és vital per al joc del Centre d’Esports. I no pels dos gols marcats, que de ben segur que en l’àmbit personal el reforçarà, el tècnic Antonio Hidalgo té connectat un jugador que, si està bé i no ens trobem immersos en una marató de partits, té molts números de ser un fix a l’onze titular –sense un creador de joc, no sempre ho podràs atribuir a l’infortuni o al malefici–.

I aquí rau, en bona part, els problemes que ha tingut el Centre d’Esports Sabadell per intimidar la gran majoria dels dotze equips amb qui s’ha topat. L’altra lectura positiva, més enllà dels tres punts, és l’estrena de Gorka Guruzeta amb la samarreta arlequinada. Si mirem el got mig ple, esperem que aquest gol serveixi per alliberar-se del neguit de no veure porteria i l’errada que hauria pogut significar el 3 a 0 quedi en un segon pla. Amb un calendari molt exigent, tenir dos davanters –Edgar i Guruzeta– en bona dinàmica serà clau per aconseguir l’objectiu somniat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top