Publicitat
Ciutat

Es multiplica el nombre de sabadellencs que incompleixen el toc de queda

/ Ll. Franco

Les infraccions no s'aturen. En menys d'una setmana, del 17 al 23 de novembre, les denúncies de la Policia Municipal per incomplir les mesures per frenar el contagi de la Covid s'han multiplicat per dos a Sabadell. S'han interposat 252 sancions (la setmana anterior n'hi va haver 172, menys de la meitat).

Des que s'ha instaurat el toc de queda a la ciutat, la Policia Municipal ha interposat 229 sancions per no respectar el confinament nocturn, de 22 h a 6 h. El nombre més alt d'infraccions s'ha detectat l'última setmana, en què s'han posat 88 denúncies.

Durant la primera setmana de toc de queda, la policia de Sabadell va sancionar 33 persones. La segona, es van multiplicar i n'hi va haver 62. La tercera setmana, es van reduir una mica, fins a les 46. Durant aquests darrers sis dies, per tant, hi ha hagut un relaxament a Sabadell a l'hora de complir aquesta restricció.

Publicitat

Més sancions: per la mascareta, mobilitat o 'botellons'

Al llarg dels darrers sis dies, la Policia Municipal ha efectuat una dotzena de controls policials de mobilitat. Durant el cap de setmana, en què entra en vigor el confinament perimetral i no es pot sortir de Sabadell sense causa justificada, va haver de sancionar 24 persones per saltar-se la restricció.

Mig centenar de persones (51) van ser enxampades circulant pel carrer sense mascareta. Per no respectar el límit de reunió de 6 persones, que com a mínim es mantindrà fins al 21 de desembre (aleshores, s'ampliarà a 10 persones), s'han denunciat 30 persones.

Els botellons continuen: 59 persones han estat sancionades per veure a la via pública, del 17 al 23 de novembre.

Brutal baralla amb roques entre mitja dotzena de persones al passeig Manresa

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top