Diners

El Premi David guardona els cinc millors alumnes d’FP en un curs marcat per la Covid

Premi David
El lliurament dels premis de l’any passat / LLUÍS FRANCO

Alexis Martínez, Arnau Sánchez, Jonathan Aguza, Antonio Tamame i Roger Fatjó. Aquests alumnes han estat reconeguts per David Fundació i el Centre Metal·lúrgic, que han fet públic el veredicte de la 46a edició del Premi David. Aquest guardó distingeix els millors estudiants de cicles formatius en les famílies professionals d’electricitat i electrònica, fabricació mecànica, transport i manteniment de vehicles, instal·lacions i manteniment i informàtica, i comunicacions, tant grau mitjà com superior.

L’edició d’enguany ha estat especial per l’impacte que ha tingut la pandèmia per a la comunitat educativa. El confinament, les classes virtuals i el sobreesforç han condicionat aquest curs escolar. Per aquest motiu, des de l’organització del guardó, es vol fer un reconeixement “a la capacitat d’adaptar-se d’aquesta situació i fer front a un curs tan atípic, valorant la immensa tasca desenvolupada per tots els equips docents”.

De fet, la situació actual provocada pel coronavirus farà que l’acte de lliurament dels premis se celebri el pròxim 1 de desembre amb un accés limitat i només obert als alumnes guardonats i als seus tutors.

El primer premi, que correspon a grau mitjà i que està dotat amb 1.500 euros s’atorgarà a Alexis Martínez, de l’institut Palau Ausit. Amb el segon premi, valorat en 1.000 euros, es distingirà Arnau Sánchez, de l’institut Agustí Serra i Fontanet. El tercer premi, que compta amb una dotació de 500 euros, serà per a Jonathan Aguza, de l’institut Escola Industrial.

Així mateix, en grau superior, el primer premi de 2.000 euros serà per a Antonio Tamame, de l’institut Escola Industrial. El segon premi, valorat en 1.000 euros, s’ha atorgat a Roger Fatjó, de l’institut Manolo Hugué. A tots els alumnes se’ls lliurarà l’assistència gratuïta a dos cursos a ESEC Centre Formació durant el curs 2021.

Comentaris
To Top