Ciutat

VÍDEO: Segueix en directe la presentació per ser Capital de la Cultura Catalana

Sabadell vol ser la Capital de la Cultura Catalana el 2024 i aquesta tarda s’està fent la presentació de la candidatura al Teatre Principal. A continuació pots seguir l’acte en directe:

Amb aquesta capitalitat, la intenció és dedicar un any als esdeveniments vinculats a les arts amb dos grans objectius: rellançar la cultura de la ciutat i potenciar la marca Sabadell arreu de Catalunya.

Esdevenir capital ha d’implicar potenciar les arts pròpies –les entitats i el teixit cultural divers de Sabadell– i atraure talent de la resta del Principat. Ball, música, pintura, festes populars, teatre, disseny, art urbà… totes les disciplines sortiran al carrer i ompliran els llocs icònics i els equipaments de la ciutat. Es realitzarà una programació d’actes que s’allargarà tot el 2024.

Sabadell vol presentar la millor candidatura per ser Capital de la Cultura Catalana 2024

Comentaris
To Top