Oci i cultura

Bufanúvols canta per més de 250 escolars el conte ‘Marama i la flor de l’esperança’

Els membres de la companyia Bufanúvols, davant els nens i nenes / DS

La companyia d’espectacles infantils Bufanúvols va cloure aquesta setmana la minigira que l’ha portat per sis escoles de Sabadell representant  l’espectacle Marama i la flor de l’esperança, de basat en el conte de l’escriptor Josep Lluís Badal.

La darrera representació va ser a l’escola Salesians, amb la qual han estat prop de 250 nens i nenes els que han vist en directe de l’espectacle.  Marama i la flor de l’esperança  és un conte molt tendre que recull totes les cançons del Cantem Àfrica, un projecte engegat fa alguns anys per l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària i la Fundació Main. Es van recopilar diferents cançons tradicionals del Senegal i Moçambic i es van recollir en un disc. 

‘Ciutat i Escola’

Posteriorment, mitjançant el programa Ciutat i escola (una línia d’ajudes de l’0Ajuntament de Sabadell) es van oferir a les escoles uns tallers de cançó i dansa africanes. 

Tanmateix, aquest curs, a causa de la crisi de la covid-19, es van anul·lar els tallers a les escoles i la cantada  a la plaça de l’Ajuntament. Ara bé, sí que va sorgir la iniciativa d’oferir a les escoles la representació del conte Marama i la flor de l’esperança, a càrrec de Pau Tarruell i Toni Lledó. 

“L’objectiu d’aquest projecte és difondre la cultura africana i alhora donar suport a diferents projectes solidaries de les dues associacions”, explica Carmina Mas, component de la companyia.

Comentaris
To Top