Publicitat
Esports

El Club Natació de vòlei no dóna treva i guanya amb autoritat

Alegria dels jugadors de l'equip masculí després de guanyar al Sant Martí / CEDIDA (CNS)

El guió es repeteix jornada rere jornada. Doble victòria dels sèniors del Club Natació de vòlei. Aquesta vegada de manera contundent, gairebé sense donar opció als seus rivals. El masculí s'ha imposat a la pista del CV Sant Martí per un inapel·lable 0-3. Els dos primers parcials, però, han estat molt disputats, com han reflectit els guarismes ajustats de 23-25 i 24-26 pels nadadors.

En el tercer set, en canvi, l'equip de Jordi Fernàndez s'ha mostrat molt superior davant un rival que ha abaixat els braços (13-25). El Club Natació continua imbatut i la setmana que ve afronta un duel directe contra el Roquetes a casa. Si el guanya i també supera l'Olot en el duel pendent que es jugarà a La Garrotxa el 6 de desembre podria col·locar-se com a líder.

Manté el lideratge en solitari l'equip femení després de passar per sobre del Cecell de Lleida cuer del grup. Ha estat una victòria contundent, però les noies d'Hugo Gotuzzo han hagut de jugar al cent per cent perquè les locals han presentat batalla en algunes fases del primer set (23-25). En els altres dos, els parcials han estat més còmodes (18-25, 20-25) per un Club Natació intractable que també rebrà un dels rivals directes de la zona alta en la pròxima jornada, el CV Sant Just. El retorn a Les Naus viurà, doncs, un gran partit.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top