Publicitat
Oci i cultura

Malgrat la fatiga de reprogramar… teatre!

Estampa de l'obra 'Els fusells de la senyora Carrar' / VICTÒRIA ROVIRA

Els escenaris de Sabadell recuperen avui la seva vida. Entre restriccions del Procicat i les posteriors desescalades, ja han aixecat el teló diverses vegades aquest 2020. El sector reconeix un cert cansament per les suspensions acumulades…. I la incertesa de futur. Però no afluixa: La majoria de teatres reobre aquest cap de setmana! Molta merda!

La Bàscula, ‘L’Okapi’, 28 i 29 de novembre 

L’okapi, d’Ana Diosdado, està escrita als anys 70 i narra les peripècies d’uns avis que viuen en una residència (tot fent un símil amb l’animal). Es representa els dies 28 i 29 de novembre i el 5, 6, 8, 12, 13, 19 i 20 de desembre. Els dissabtes a les 19 h i els diumenges a les 18 h.

L’alternativa, Mag Alexander Main, 28 de novembre 

L’Alternativa sofà-teatre, torna a obrir les seves portes avui. Ho faran amb molta màgia, presentant l’espectacle familiar que oferirà el mag sabadellenc Alexander Main (19.30 h). Es tracta d’un espectacle recomanat a partir de 7 anys. Reserves a www.teatredinsomni.cat.

LaSala, Festival El més petit, 28 i 29 de novembre

Avui es reobre LaSala (a Ca n’Oriach) i ho fa amb una de les darreres obres del festival El Més Petit de Tots. Es tracta de Silver Drops, un espectacle de dansa contemporània per als més petits… L’edat recomanada és de 2 a 5 anys. La durada és de 30 minuts.

La Quartera, Cia AlGalliner, 11 i 12 de desembre

La companyia AlGaiilner reprograma les 3 funcions que van haver de suspendre d’Els fusells de la senyora Carrar. Serà l’11 de desembre (21h) i el dia 12 de desembre (18 i 20 h). Reserva d’entrades: [email protected]. Tindrà lloc a la sala La Quartera (carrer del Comte Jofre, 3).

Espai Cultura, Cia Il·lús Teatre, 27, 28 i 29 de desembre 

La tradicional proposta nadalenca d’Il·lús Teatre es presentarà enguany a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. A dalt de la cadira es podrà veure els dies 27 de desembre (18 i 20.30 h) i el 28 i 29 (20.30 h). A més, Espai Cultura acull concerts de Roger Padrós (11 de desembre) i Lluís Gavaldà (23).

Sant Vicenç, ‘Els Pastorets’, 20 de desembre 

Les pròximes funcions al teatre Sant Vicenç arrenquen 20 de desembre amb l’estrena d’Els Pastorets. També hi haurà funcions el 26 i 27 de desembre i els dies 1, 2, 3, 6, 9, 10 i 17 de gener (sempre a les 17.30 h). Les obres No sé que vull Ser i La Caputxeta Vermella es reprenen al febrer.

Espectacle a LaSala / DS

Teatre del Sol, Eli Paulet, 23 de desembre 

Del 23 al 28 de Desembre. A les 20 h (i els diumenges a les 18 h).

Belles arts, ‘Casats per amor a la pasta’ Suspesa

La companyia suspèn les funcions de l’obra Casats per amor a la pasta fins a nou avís.

L’Arlequí, ‘La caputxeta vermella’, 28 i 29 de novembre 

Tornen aquest cap de setmana amb aquest clàssic fet amb titelles. 

Sant Oleguer, Cia 3 Homes Grossos, 28 i 29 de novembre

El centre cívic Sant Olgeuer acull a les 19 h una obra basada en la vida de Francesc Layret. 

La Faràndula, ‘Macbeth’, 29 de novembre 

A partir de les 18 h, demà tindrà lloc la segona funció Macbeth.

El Principal, ‘No em diguis reina’, Suspesa

L’Ajuntament anuncia que er motius aliens a la Covid, l’obra prevista per avui queda suspesa. 

Publicitat
Comentaris
To Top