Publicitat
Ciutat

L’Avan ofereix un curs de voluntariat gratuït en l’àmbit sociosanitari

La Fundació Avan ofereix un curs de voluntariat gratuït en l’àmbit sociosanitari, de 8 hores de durada i en format digital durant aquest mes de desembre. Es tracta d’una formació digital pensada per enriquir bidireccionament la relació entre usuaris i voluntaris.

La fundació ha previst quatre càpsules digitals de dues hores de durada en què s’aborden les principals qüestions del voluntariat sociosanitari dins l’àmbit neurològic, i amb la intenció de repassar els drets i deures dels voluntaris, conèixer algunes malalties neurològiques i aprendre a fer aquelles coses que més necessita l’usuari. També han destacat i agraït la importància del voluntariat en aquest àmbit.

La Fundació AVAN dona suport a persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies oferint atenció multidisciplinària orientada a la millora de la qualitat de vida. Té seus a Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat i Castellar.

Publicitat
Comentaris
To Top