Ciutat

Endesa insta 370 famílies de Sabadell a renovar el Bo Social abans d’acabar l’any

Endesa insta i promou la renovació del Bo Social que han de realitzar més 370 famílies de Sabadell, des d’ara i fins a final d’any, per tal de poder continuar beneficiant-se d’una reducció d’entre el 25 i el 40% en la seva factura de la llum. Es tracta del 14% del total de beneficiaris que actualment perceben aquesta ajuda a la ciutat i als quals els caduca el seu descompte abans del 31 de desembre.

Tal com estableix la normativa, les persones beneficiàries d’aquest descompte han de tramitar una sol·licitud de renovació cada 2 anys per a verificar que continuen complint els criteris d’assignació definits pel Govern d’Espanya i, així, mantenir el descompte en la factura elèctrica. En aquest sentit, Endesa tramita a Catalunya una mitjana de 7.000 sol·licituds mensuals de Bo Social, de les quals un 70% es resolen favorablement per part del Ministeri de Transició Ecològica amb una vigència de 2 anys.

Publicitat
Comentaris
To Top