Ciutat

Festa privada il·legal en un bar de Castellar amb 16 persones sancionades

Policia Local de Castellar / Ajuntament de Castellar

Dissabte al vespre, agents de la Policia Local de Castellar van intervenir un bar del centre on se celebrava una festa privada il·legal, on hi havia 16 persones sense usar mascareta ni respectar la distància de seguretat, segons ha avançat L’Actual. Els agents van sancionar l’establiment i els presents.

El mateix dia, en un altre establiment, en aquest cas situat al polígon, la policia va sancionar diverses persones que estaven a l’entrada del local, sense mantenir distàncies de seguretat, sense mascareta i consumint alcohol.

També es van aixecar sancions en una celebració d’un dinar amb 11 persones, algunes de les quals fora del municipi. Per tant, no només incomplien la restricció de reunions de màxim 6 persones, sinó també el confinament de cap de setmana.

Durant el cap de setmana, es van aixecar 40 sancions per incompliments de mesures anti-Covid.

Comentaris
To Top