Publicitat
Ciutat

51.000 infants podran veure Ses Majestats a Sabadell

Reis d'Orient, durant l'any passat / Lluís Franco

Aquest Nadal, Melcior, Gaspar i Baltasar estaran a Sabadell malgrat la situació i rebran les famílies de manera segura. A través de les diferents activitats programades es calcula que unes 51.000 persones podran visitar Ses Majestats, els carters i carteres reials que es distribuiran a diversos llocs de la ciutat o l’Ambaixador, que arribarà a Sabadell de la mà de Sabadell Comerç Centre. Totes aquestes propostes s’articularan a través d’un sistema de reserva de cita prèvia, que es podrà fer a partir del 15 de desembre.

El programa de Nadal preveu que l’Ambaixador arribi el 26 de desembre amb diversos emissaris i emissàries que a partir del dia 27 es distribuiran en tres punts de la ciutat. Així mateix com a part de programa, en aquesta edició es renova el conte de Nadal, que explica a tots els infants l’arribada dels Reis d’Orient a Sabadell, adaptant el relat a l’actual situació.

L’Ambaixador s’instal·larà a la Casa Duran el 26 de desembre de la mà de Sabadell Comerç Centre i s’hi estarà fins al 5 de gener. Vindrà acompanyat de carters i carteres reials que, des del dia 27 i fins al 4 de gener, recolliran també les cartes dels infants a altres tres punts de la ciutat: a la Granja del Pas, la Sala Miguel Hernández i el Centre Cívic de Can Rull. El 27 de desembre d’11.30 a 14h i de 17.30 a 20h, 28 al 31 de desembre i 1 de gener de 17.30 a 20h:  el 2 i 3 de gener d’11.30 a 14h i de 17.30 a 20.30h i el 4 de gener de 17.30 a 20.30h.

Com es podrà visitar els Reis?

Els Reis d’Orient arribaran a Sabadell el 2 de gener i fins al dia 5 s’instal·laran a la Fira Reial. Es podrà visitar la Fira Reial del 2 al 5 de gener amb cita prèvia (es permetrà la visita a unes 21.000 persones). Es pot fer un lliurament telemàtic de la carta. També hi haurà una retransmissió en directe de la Fira Reial el 5 de gener el proper 5 de gener, de 18 a 20h, en col·laboració amb Radio Sabadell.

Cita prèvia

La cita prèvia es distribuirà per dies i per franges horàries. Aquesta reserva es podrà fer a partir del 15 de desembre a través de l’App Sincronitzats o el web municipal o presencialment a l’Ateneu (pl. de Sant Roc, 14), de dilluns a divendres, de 8 a 16.30 h i de 17 a 19 h o al Casal Pere Quart (Rambla, 69), de dilluns a divendres, de 8 a 22 h; dissabtes i festius d’11 a 14 h i de 18 a 21h. Fins al 23 de desembre, a les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana de Ca n’Oriac i Creu de Barberà, amb cita prèvia a citaprevia.sabadell.cat.

Publicitat
Comentaris
To Top