Diners

Plazy amplia el servei de rentat de cotxe sense aigua a cinc ciutats més del Vallès

El següent pas serà poder oferir el servei a Sant Cugat i Cerdanyola a principis de gener

Davide Brea i Cristina Lozano / Victòria ROVIRA

Plazy, l’empresa de Sabadell que neteja cotxes a domicili i de forma ecològica, a mà i sense aigua, ha ampliat el seu servei a cinc ciutats més de la comarca. En concret, la firma creada per Davide Brea s’ha expandit a Terrassa, Castellar, Sant Quirze, Barberà i Matadepera.

El següent pas serà poder oferir el servei a Sant Cugat i Cerdanyola a principis de gener. D’aquesta manera, podrà complir un dels objectius de l’empresa sabadellenca quan va néixer: arribar a Barcelona el 2021. Ho faran al febrer. Per aconseguir-ho, obriran una ronda d’inversió entre el gener i el febrer. “D’aquesta manera podem seguir creixent i especialitzant l’equip”, assenyala Brea. Aleshores, va activar la recerca d’inversió. De fet, l’empresa van arrencar amb una ronda de finançament inicial de 20.000 euros.

La principal via de contacte amb els usuaris amb Plazy és la pàgina web, tot i que també s’han posat en marxa altres canals com WhatsApp i el telèfon. En rebre la sol·licitud, el Plazyer es desplaça en moto elèctrica al lloc on està el vehicle. A més, els productes que utilitzen són concentrats i biodegradables. Això fa estalviar més de 200 litres d’aigua per cada rentada, el que equival a 800 gots.

Campanya amb sanitaris

Brea ha explicat que la campanya que han fet amb el col·lectiu dels sanitaris ha estat un “èxit”. Si més no, Plazy ha rentat els vehicles del personal que treballa a la sanitat de forma gratuïta per “aportar el nostre gra de sorra enmig de la crisi sanitària”.

La rentada es fa de manera manual per tenir cura de la carrosseria del cotxe i es protegeix de futurs agents externs. El cost d’una rentada completa és d’entre 23 i 30 euros.

Rentar cotxes a domicili, a mà i sense aigua

Comentaris
To Top