Oci i cultura

Sabadell acull un espot nadalenc de la Generalitat

El rodatge s’ha gravat en diversos carrers del Centre i sortirà el dia 16 de desembre

Moment de la gravació al carrer de Sant Antoni/ LLUÍS FRANCO

La ciutat serà protagonista d’un espot de la Generalitat de Catalunya per ajudar a promocionar el comerç local durant la campanya de Nadal. Es tracta d’un curt d’un minut i mig que sortirà el dia 16 de desembre pels canals oficials d’Internet de la Generalitat. El director de l’espot, Lluís Domingo, i el cap de producció, Guillem Barceló, són de Sabadell.

Dit això, durant tot el dissabte es va realitzar el rodatge, de la productora Frame Audiovisual, en diversos carrers del Centre de Sabadell, així com en botigues de la zona, com ara la Llar del Llibre, la joieria Fidel Roca i els Calçats Moix, tot i que el centre neuràlgic era el restaurant vegà Beagle, al carrer de Sant Jaume.

Les càmeres, dins de la Llar del Llibre/ LLUÍS FRANCO

La productora executiva, Marta del Rio, explica que la Generalitat va escollir Sabadell perquè complia amb els requisits de comerç local afectat per la pandèmia. Ella afirma que l’espot servirà per promocionar els negocis que “més malament ho estan passant”. “Els centres d’estètica, les llibreries, les sabateries i els centres d’informàtica de la ciutat, entre d’altres, ens han agraït molt que fem aquest curt i ens han ajudat molt durant la gravació” indica del Rio.  A més, la productora remarca que la intenció principal era fer “barri”. De fet, tots els actors i actrius són sabadellencs, així com els figurants.

Fins a 45 persones han format part de la gravació, que no ha aturat l’activitat normal dels establiments implicats. Hi ha hagut set actors protagonistes, set botiguers, 25 treballadors a la direcció tècnica i la resta de persones eren extres. Molts curiosos s’apropaven per veure què es gravava i molts d’ells s’han ofert voluntaris per aparèixer a l’espot.

Moment del rodatge davant la Llar del Llibre/ LLUÍS FRANCO

Lluís Domingo dóna indicacions als figurants/ LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top