Publicitat
Ciutat

TUS posa a prova un autobús 100% elèctric

Transports Urbans de Sabadell (TUS) ha realitzat una prova de conducció amb un autobús elèctric de marca BYD per fer un recorregut sense passatgers. Es tracta d’un model de 8,7 m de longitud, mini bus, amb una capacitat de 22 seients, motor elèctric de 165 kW i bateries de 174 kW/h. Segons TUS, la conducció és suau i l’experiència a bord per a les persones usuàries és
còmode i silenciosa.

Properament es realitzaran més proves amb diferents models d’autobusos amb aquesta tecnologia 100% elèctrica, de zero emissions, per avaluar les condicions de les bateries i la seva càrrega i manteniment. La incorporació progressiva d’autobusos elèctrics a les ciutats permetrà avançar cap a un model de mobilitat lliure d’emissions i de sorolls. Aquest any s’han incorporat al servei 14
nous vehicles híbrids que formen part dels 28 que la companyia ja té en total i que representa un 43% del total de la flota.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top