Ciutat

ERC demanarà al ple que Interior no recorri la sentència sobre la Caserna

El portaveu dels republicans, Gabriel Fernàndez / LLUÍS FRANCO

Els tribunals han reconegut que Sabadell té dret a fer ús municipal de la Caserna de la Guàrdia Civil, sense haver de pagar a l’Estat. Però el Ministeri d’Interior, que l’any 2018 va interposar un contenciós quan l’antic govern municipal va recuperar l’equipament, encara té l’opció de recórrer la sentència davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), si l’advocacia de l’Estat així ho decideix.

És per això que el grup municipal d’ERC ha registrat una moció al ple municipal perquè l’Ajuntament demani al Ministeri d’Interior que no recorri la sentència davant del TSJC. La petició es fa, segons el portaveu del grup, Gabriel Fernàndez, per generar “un impuls unànime per a la recuperació d’aquest espai de Sabadell”.

Els partits volen habitatge i espai per al Taulí a la Caserna, que ja és municipal

Comentaris
To Top