Ciutat

Sergio Salcedo, reelegit com a coordinador de Ciutadans Sabadell

Els afiliats de la formació taronja han tornat a confiar en Salcedo perquè lideri l'Agrupació Local del partit

Imatge d'arxiu de Sergio Salcedo / CEDIDA

Sergio Salcedo ha estat reelegit per la militància com a coordinador de l'agrupació local de Ciutadans a Sabadell. En declaracions oficials, Salcedo ha afirmat que és un "orgull" veure com els afiliats a la formació taronja confien en ell per seguir liderant el partit a la ciutat. "Sempre seran els afiliats els que decideixin el nostre rumb a seguir”, ha afegit.

D'altra banda, el coordinador de Cs ha indicat que “Ciutadans és el principal punt d'unió que aglutina al constitucionalisme enfront del nacionalisme i populisme a Sabadell” i que això és “gràcies a la gran feina dels nostres regidors a l'ajuntament i a la coordinació amb l'agrupació”.

Publicitat

Finalment, Salcedo també ha destacat que l'agrupació de Ciutadans Sabadell té la intenció de ser “un punt de trobada i d'intercanvi d'idees i propostes per a tots els afiliats, simpatitzants i ciutadans de Sabadell”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top