Oci i cultura

VÍDEO: La nit de Reis de la pandèmia

Portada del conte / DS

L’escriptor David Vila i Ros torna a adaptar, com cada any, un conte relacionat amb la màgia dels Reis d’Orient. Enguany duu per títol Una nit de Reis diferent i inclou il·lustracions de Lluís Campmajó i Triadó. En aquesta ocasió no s’imprimeix en paper, però es pot llegir i descarregar aquí.

L’altra gran novetat d’enguany és que també hi ha una versió amb animació del mateix conte. Es tracta d’una evolució del conte, que permet veure els personatges animats. Dirigit i realitzat pel mateix Campmajó i Triadó i amb guió de Vila i Ros, afegeix música de Berni Mora, l’animació d’Eduar Parlán, veus de Montse Vidal i Enric López i il·lustracions de Campmajó, Jaume Osman i Max Campmajó.

Els il·lustradors, el músic i el director d’aquesta animació són els mateixos que van elaborar la instal·lació videoartística Tot és fum. Una casa, una ciutat i dos segles, que es pot veure des del setembre passat al Museu d’Art de Sabadell.

La ciutat de les xemeneies, també per Nadal / DS

Comentaris
To Top