Publicitat
CERDANYOLA

Una desena d’intoxicats en un incendi d’habitatge a Cerdanyola del Vallès

Els Bombers de Sabadell en una imatge d'arxiu / KIPPELBOY
Els Bombers de Sabadell, en una imatge d'arxiu / KIPPELBOY

Una desena de persones van resultar intoxicades lleument aquest diumenge a primera hora del matí en l’incendi en un pis de Cerdanyola del Vallès, situat a la plaça de Sant Ramon, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L’avís es va produir a les 7.45 h i el foc es va desenvolupar totalment en un dels habitatges de la primera planta, on ha quedat cremat el menjador, mentre que la resta ha quedat afectat pel fum. Segons el SEM, que va traslladar quatre unitats fins al lloc, set persones van ser ateses in situ i van rebre l’alta i quatre més van ser traslladades en un centre sanitari: un home i una dona al CUAP i dos menors a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top