Diners

Més tests massius als polígons del Vallès

Un dels tests ràpids / VICTÒRIA ROVIRA

Pimec i el Consell Comarcal del Vallès Occidental reprenen avui la realització de testos massius d’antígens a cinc polígons industrials més del territori. Les visites es faran amb unitats mòbils medicalitzades i els equips sanitaris, formats per professionals qualificats i certificats, seran els encarregats de fer les proves.

Avui, d’11 h a 14 h, han establert l’acció Pimec Covid Free al polígon Can Salvatella, de Barberà del Vallès. Les proves es faran a l’aparcament exterior del Centre d’empreses Nodus Barberà. Demà dimecres, els tests massius d’antígens es faran a l’aparcament del Pavelló La Llana de Rubí. Dijous estarà situat a la Casa de la Vila de Castellbisbal. Divendres, al polígon Can Gavarra de Polinyà. El pròxim 18 de gener l’acció es farà al polígon Can Clapers de Sentmenat. 

La patronal de la petita i de la mitjana empresa va fer abans de Nadal 1.631 testos ràpids d’antígens realitzats a treballadors de 141 empreses catalanes. En concret, els municipis on es va fer la iniciativa van ser Sant Quirze del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Sant Fruitós del Bages, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa.

El president de Pimec Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha explicat que un equip de professionals qualificats es desplaça a les empreses que ho demanin per realitzar testos ràpids d’antígens als treballadors. Es tracta del servei que ofereix Pimec a més de 100 polígons industrials i a les empreses. Aquesta actuació forma part del Pla de Xoc Covid-19 per a la Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental.

Comentaris
To Top