Publicitat
Diners

La Cambra i Ekon renoven la col·laboració

Ramon Alberich i Juan Antonio Fernández, signant l'acord
Ramon Alberich i Juan Antonio Fernández, signant l'acord / CEDIDA

La Cambra de Comerç de Sabadell i Ekon, la companyia líder a l’Estat en solucions de gestió empresarial al núvol per a les petites i mitjanes empreses, han renovat un any més el seu conveni de col·laboració per al foment de la internacionalització, l’emprenedoria i la digitalització de les empreses de la demarcació.

Publicitat

L’acord, que tindrà un any de vigència, va ser signat pel president de la Cambra, Ramon Alberich, i pel conseller delegat d’Ekon, Juan Antonio Fernández. L’objectiu és establir relacions comercials i de col·laboració orientades a la promoció i el desenvolupament de la indústria de la demarcació, que compta amb unes 35.000 empreses.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top