Publicitat
Ciutat

El famós 'streamer' Ibai Llanos visita Sabadell

Ibai Llanos, el popular streamer de Twitch i locutor d'e-sports, va visitar la Rambla de Sabadell divendres al migdia. La seva arribada va generar una gran expectació i multitud de sabadellencs van aprofitar per fer-se una fotografia amb la celebritat d'Internet. Alguns d'ells també van publicar les fotos i van escriure missatges a les xarxes socials.

Llanos és una de les persones més famoses entre el jovent pel seu paper a les xarxes socials i a les plataformes d'streaming. De fet, ell té més de tres milions de seguidors a Twitter i prop de cinc milions a Twitch. Ibai Llanos va sortir de l'anonimat el 2014 quan va començar a locutar partides del joc League of Legends (LOL) a la Lliga de Videojocs Professionals (LVP).

A poc a poc va anar agafant popularitat i va decidir obrir el seu propi canal de Twitch el 2020, després de deixar de ser locutor a la LVP el mateix any. Ara mateix, l'Ibai té la intenció de crear el seu propi equip d'e-sports i ser el creador de contingut principal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top