Ciutat

L’Ajuntament posa tanques per protegir els parterres de la plaça de Sant Roc

L’Ajuntament de Sabadell ha protegit els parterres de la plaça de Sant Roc amb unes noves tanques decoratives d’acer. Amb aquesta actuació el consistori vol preservar la vegetació de manera que sigui més difícil trepitjar-la, el principal problema per a la seva conservació.

La nova tanca en un dels parterres de Sant Roc / D.S.

Actualment, als parterres ja no queda rastre de la gespa i les plantes que s’hi van posar el desembre del 2019. L’Ajuntament assegura que “més endavant, quan la temperatura sigui més elevada”, es sembraran novament aquests parterres perquè recuperin la vegetació.

Paral·lelament, el consistori també està reparant els parterres de l’avinguda de Matadepera –a l’inici de l’avinguda de les Palmeres–, a la plaça de la Creu Alta, a la plaça del Gas, a la plaça de la Creu de Barberà i a la plaça de la Creu Alta amb un pressupost previst de 29.938,85 euros en total.

Comentaris
To Top