Oci i cultura

Pol Cruells trepitja fort amb Els Amics de les Arts

Pol Cruells no acostuma a estar aturat. Mentre encara sentim reverberacions del seu darrer disc, Fanzín (Microscopi 2019), Cruells té una altra línia de fronts oberts amb el grup Els Amics de les Arts. 

De fet, Cruells acaba d’estrenar aquest Nadal una remescla del seu tema Tal com ets juntament amb Ferran Piqué, membre de la banda catalana. “El Ferran és L’home que parla amb les màquines, com dirien a Els Amics de les Arts. No hi ha seqüenciador, plug-in, sampler o loop que se li resisteixi”, explica Cruells, satisfet, tot afegint sobre Piqué: “Deu ser per això que té la mà trencada a convertir les nostres cançons en hits ballables”. 

Pol Cruells al baix / Joan Locubiche

Tal com ets fa una crida a tots aquells que corren el perill de fer-se mal a causa de l’autoexigència, la pressió dels qui els envolten, la tirania de l’estètica i l’obsessió per la imatge de les xarxes socials. “Be yourself, no mather what they say”, afegeix Cruells. “A vegades anar a contracorrent és necessari per viure de forma saludable físicament i mentalment”, remata. 

Nou disc

Aquesta col·laboració és fruit de l’amistat forjada amb els tres membres d’Els Amics de les Arts (format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló i el mateix Piqué), banda amb la qual toca el baix. De fet, la tardor passada van estrenar El senyal que esperaves (millor disc de pop, segons la crítica per la revista Enderrock), disc que compta amb la suggestiva i ja clàssica col·laboració del músic sabadellenc.

Cruells també acompanya Els Amics de les Arts en els concerts, tot i que la temporada de l’estiu del 2020 va ser menor a causa del coronavirus. 

Gira de concerts

Després d’uns bolos de presentació del disc a la tardor, Els Amics de les Arts tenen ara al davant una gira de presentació del disc del qual ja han confirmat concerts al Palau de la Música de Barcelona (22 de febrer), així com a Torrelameu, Manresa, el festival Cap Roig a Calella de Palafrugell i Lloret de Mar. No és tan atapeïda com anys anteriors –almenys ara per ara–, però tampoc és el desert del confinament. 

Així mateix, Cruells revela que traurà una sorpresa el 23 de febrer. 

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top