Publicitat
Ciutat

El teu defensor: “Els cotxes pugen a la vorera”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a mordonez@diaridesabadell.com.

L’Albert demana a l’Ajuntament que solucioni aquest problema que suposa “un risc per als més petits”.

"Els cotxes envaeixen la vorera"

L’Albert és un veí del Centre que vol posar sobre la taula els problemes de circulació que pateixen veïns i vianants a la cantonada dels carrers de la Creueta i Font Nova. Denuncia que hi ha poc espai i els vehicles pugen a la vorera. “Són tots els cotxes els que, en girar, pugen a la vorera i acaben envaint l’espai dels vianants amb el perill que això comporta”, lamenta el veí. De fet, també afegeix que si es ve del carrer de la Font Nova i es gira pel carrer de la Creueta en direcció a l’Ajuntament, “la visibilitat és nul·la”. I assegura que és un risc per als vianants coincideixen que hi passa un cotxe. “Només cal estar cinc minuts a la cantonada per veure el problema”, afegeix.

En aquest sentit, lamenta que fa mesos que es va fer una instància a l’Ajuntament de Sabadell, “però no hem tingut cap resposta ni cap solució”. Recorda que des de la mort d’un nen atropellat al carrer de la Indústria va sorgir la plataforma Protegim els vianants i aquest encreuament es va assenyalar com un dels punts més perillosos dels camins escolars.

De fet, es troba al costat de l’escola Enric Casassas i hi passen molts infants cada dia. “És un risc per a tots els vianants, però sobretot per als més petits. Nosaltres fem una volta brutal per no passar per aquell punt”, explica Mar Ortega, veïna de la zona. En aquest sentit, l’Albert contacta amb El teu defensor per obtenir una resposta per a aquesta situació.

La proposta de l’Ajuntament és obligar els vehicles a reduir al màxim la seva velocitat

El teu defensor ha contactat amb l’Ajuntament de Sabadell per exposar el problema. Fonts municipals han avançat que els tècnics ja estan treballant per plantejar una solució adient. Indiquen que no serà imminent perquè “atesa la configuració d’aquests carrers, la solució no és senzilla”. Malgrat les dificultats, la proposta municipal implica obligar els vehicles a reduir al màxim la velocitat en aquest punt. Tot i això, de moment, no hi ha cap actuació concreta. S’estan analitzant les diferents alternatives per implantar la que sigui més efectiva. El D.S. seguirà l’evolució d’aquesta problemàtica i informarà quan s’actuï al carrer.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top