Ciutat

L’escola Joan Montllor té la Mola a tocar del pati

La Mola, pintada al pati de l'escola Joan Montllor / CEDIDA

A l’escola Joan Montllor és tradició que tots els cursos pugin a la Mola. Aquest any, per la pandèmia, no ha estat possible. Però a partir d’ara, estaran més a prop de la muntanya que mai.

L’artista Libardo Hoyos, Liho, i tres estudiants en pràctiques de la UAB, aquest dissabte, van pintar la Mola al pati de l’escola. La muntanya és una icona per al centre educatiu, que deu el seu nom a Joan Montllor. “Un gran estudiós de la ciutat i del rodal, excursionista que era un amant de la natura i anava molt sovint a la Mola”, explica la directora, Pepa Aguilera.

L’actuació s’inclou dins del monogràfic que l’escola està dedicant a l’art. “És el tema d’aquest any, perquè l’art ens ha ajudat molt a tots durant el confinament i les restriccions”, expressa Aguilera. Aquesta iniciativa del centre és per substituir la setmana cultural, que aquest any la pandèmia ha impossibilitat.

Procés artístic al pati de l’escola Joan Montllor / Cedides

Comentaris
To Top