Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Un noi despullat i sense mascareta intenta agredir els Mossos durant el toc de queda

Un noi sense pantalons ni calçotets, totalment despullat i sense mascareta, ha intentat agredir agents dels Mossos d'Esquadra aquesta matinada al barri de Campoamor (Sabadell). L'individu va ser detingut després de mostrar una actitud agressiva amb els agents.

Vídeo: D.S.

Passada la mitjanit, l'individu, que es creu que anava sota els efectes d'alguna substància estupefaent, va baixar al carrer nu, desafiant les inclemències del temps. La policia catalana va apropar-se fins allà. En arribar, la parella de l'exhibicionista va començar a cridar els agents des del seu domicili, el que va alertar els veïns. Un amic també va intentar impedir l'actuació

Davant l'agressivitat del subjecte, els Mossos se'l van endur. Se'l va detenir per atemptat contra els agents de l'autoritat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top