Ciutat

La Crida reclama més referències de dones a l’espai públic de Sabadell

Nani Valero, número dos de Crida per Sabadell / CEDIDA

La Crida reclama més referències de dones a l’espai públic de Sabadell. Més enllà del nomenclàtor dels carrers, on manifesten que la representació és deficient, el grup municipal proposarà que s’impulsin polítiques en els pròxims dos anys perquè el gènere guanyi visibilitat.

Serà una moció que el grup municipal presentarà en el ple municipal del mes de febrer. Han exemplificat de quina manera es podria concretar aquest augment de la presència de la dona a l’espai públic: “Pot ser a través d’elements fixes artístics o grafitis”, ha assenyalat la regidora Nani Valero. Sobre la Comissió de Nomenclàtor de Sabadell, han reclamat la necessitat que augmenti la celeritat a l’hora d’analitzar els canvis de noms dels carrers.

El grup municipal vol que la ciutadania, a través de col·laboracions, s’impliqui fent propostes.

Comentaris
To Top