Ciutat

Joan García (Cs): "És inadmissible que Sabadell no tingui la residència pública del sud"

Joan García Ciutadans (CS)
/ CEDIDA

El diputat i candidat sabadellenc a la Generalitat de Catalunya, Joan García, ha anunciat avui l'aposta de Ciutadans de construir la residència del sud de la ciutat. El candidat ha recordat que “és un equipament reclamat des de fa més d'una dècada”. Segons el candidat, el partit taronja "aposta per una nova residència que es creï des de l'experiència de la Covid-19" i que "no repeteixi les deficiències viscudes”.

El candidat ha considerat “inadmissible” que gent que ho necessita “no pugui anar a una residència per raons econòmiques” i ha promés que augmentaran “inversió per a reduir llistes d'espera en residències i en dependència”. Joan García ha defensat el model de Ciutadans que posa “a les persones en el centre prioritzant educació, salut i dependència”. I ho fa en una dura crítica als partits independentista, que els acusa de malbaratament: "Gasten els diners en xiringuitos polítics com a ambaixades i la NASA catalana”. García ha demanat als votants concentrar el vot "constitucionalista" perquè "el PSC no pugui pactar amb ERC”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top