Publicitat
Ciutat

Els desafiaments tècnics, el punt de partida de la segona sessió de l’SBD Esport Hub

L’SBD Esport Hub uneix la salut, l’esport i la innovació per generar noves oportunitats econòmiques per a la ciutat / LLUÍS FRANCO

El nou punt de trobada de l’esport, la salut i la innovació de Sabadell, l’SBD Esport Hub, ja té ponents per a la segona sessió. Aquesta serà el divendres 26 de febrer a les 12h de forma telemàtica per Zoom i les inscripcions ja estan obertes al web de les Matinals d’Innovació del Hub B-30.

Aquesta vegada, la trobada se centrarà en els desafiaments tècnics i les funcions que afronta l’SBD Esport Hub. A partir d’aquesta discussió es vol centrar el caràcter específic d’aquest nou organisme. Es parlarà de recerca, transferència i innovació, formació d’emprenedors i creació d’empreses, espai d’incubació d’empreses, amb serveis de valor afegit, finançament de start-ups i mentoria i acompanyament a l’escalabilitat de start-ups, entre d’altres.

10 ponents

La segona sessió de treball de l’SBD Esport Hub comptarà amb 10 ponents dels diferents àmbits de discussió. Moderats per la responsable del Hub B-30, Roser Salvat, els ponents seran el responsable de comunicació (CCO) de Barcelona Tech City, Ricard Castellet; el director de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT), Lluís Blanch; Oriol Serra, del clúster català de la indústria de l’esport; la vicerectora d’Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB i directora del Parc de Recerca UAB, Rosa Maria Sebastián, i el director del Barça Innovation Hub, Albert Mundet Bolos, entre d’altres.

L’SBD Esport Hub és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Sabadell que gestiona la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), guanyadora de la licitació per fer la conceptualització del hub. Des de la universitat hi participen el Parc de Recerca i l’Institut de Recerca de l’Esport. La primera sessió va ser l’11 de desembre.

Tret de sortida al SBD Esport Hub amb una aposta per les aliances publicoprivades

Publicitat
Comentaris
To Top