Publicitat
ESPORTS

La Llanera Trail tindrà un format adaptat a les circumstàncies actuals

La baixada de la Cobertera, durant l'edició del 2020 / LL. FRANCO

Hi haurà Llanera Trail. La Covid-19 no serà un obstacle perquè milers de trailrunners sabadellencs participin en la cursa per muntanya per excel·lència de la ciutat. Segons va anunciar la Unió Excursionista de Sabadell, el pròxim cap de setmana del 10 i 11 d’abril se celebrarà la Llanera Trail covid edition. Una cursa semi presencial o semivirtual, depèn com es vulgui mirar, però amb la mateixa essència: “Volem mantenir l’esperit de la Llanera, encara que això impliqui adaptar-nos al context actual, seguint el patró del Cros dels esquiadors”, expliquen fonts de l’entitat excursionista de la ciutat. Sense sortida des de l’Ajuntament ni avituallaments, la Llanera d’enguany tindrà noves distàncies a recórrer.

Malauradament, la logística que implica dissenyar un recorregut degudament marcat com el d’una marató no serà possible enguany, i des de l’organització s’ha apostat per dos recorreguts: un de 25 quilòmetres i un de 10 i escaig. Amb sortida des de la baixada de la Cobertera, tothom qui ho vulgui, i amb previ pagament d’una inscripció que podria oscil·lar entre els cinc i set euros, podrà participar-hi al llarg del cap de setmana. Des de l’entitat no es descarta que si la situació sanitària millora, es podrien incorporar alguns punts d’avituallament al llarg dels recorreguts pel rodal. A hores d’ara, però, el que sí que està garantit és una classificació per a tots els participants.

Publicitat
Comentaris
To Top