Ciutat

Encartellada d'En Comú Podem per reivindicar la seva campanya 'low cost'

Els membres d'En Comú Podem mostren cartells d'Albiach/ CEDIDA

En Comú Podem va realitzar ahir a la tarda una encartellada "dinàmica" al Parc Catalunya de Sabadell per reivindicar la seva campanya electoral "low cost i sostenible". A la trobada hi van assistir prop de vint persones de la formació d'esquerres, que van demanar el vot per la candidata Jéssica Albiach a les eleccions del 14-F.

"Alguns tenen generoses donacions. Nosaltres tenim imaginació i gent implicada per fer campanya low cost i sostenible. Hi ha partits que fan una campanya basada en actes costosos que poden suportar, en ocasions, perquè reben fortes donacions o fins i tot comissions" van assegurar. Així mateix, en resposta a això, el partit va afirmar que tiraran "d'imaginació" i faran actes que "no requereixin despeses que comprometin el futur i posin en perill a la gent amb concentracions de persones innecessàries en llocs tancats".

Quatre membres del partit ensenyen els cartells de campanya al Parc Catalunya/ CEDIDA

Per acabar, En Comú Podem va indicar que "igual que hi ha governs i desgoverns poden haver-hi campanyes imaginatives i governs imaginatius".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top