Oci i cultura

‘Hache’ i ‘Merlí’ rematen el segell sabadellenc a TV

Si bé Sabadell ha posat un –gran– peu amb l’estrena de Vitals a HBO, no és l’única plataforma de streaming en què la ciutat tindrà presència. I és que Netflix justament va estrenar ahir, divendres, la segona temporada d’Hache; en què participa l’actor local Pep Ambrós. A més, Movistar + ha anunciat aquesta mateixa setmana la data per al llançament de la segona temporada de Merlí. Sapere Aude.

Pel que fa a la primera, els nous episodis d’Hache arrenquen un any després del final del primer lliurament. Ara, l’Hache (Adriana Ugarte) s’enfronta a una nova vida. Ha de convèncer el gàngster Lucky Luciano que ella pot fer-se càrrec del negoci de l’heroïna de Barcelona. Juntament amb Pep Ambrós (Sabadell, 1987), actor forjat al Teatre Sant Vicenç, actuen Eduardo Noriega, Marc MartínezIngrid Rubio, entre d’altres. La sèrie serà estrenada simultàniament a prop de 190 països del món a la plataforma Netflix.

Torna la filosofia

D’altra banda, Movistar+ ha anunciat aquesta setmana que estrenarà la segona temporada de Merlí. Sapere Aude el mes d’abril. El seu creador, guionista i productor executiu, Héctor Lozano, es recolza en les grans preguntes de la filosofia com el lloc de l’ésser humà en la immensitat de l’univers, l’atzar i el destí, la paradoxa entre la veritat i la mentida o l’ètica per desenvolupar l’evolució personal de Pol Rubio i els seus amics, i que significarà un pas crucial fins a la maduresa.

Héctor Lozano presentant el seu nou llibre

El sabadellenc Héctor Lozano torna a dirigir una nova temporada de ‘Merlí’/ LLUÍS FRANCO

L’spin-off està protagonitzat per Carlos Cuevas (Pol Rubio) i María Pujalte (Bolaño). Menna Fité torna a dirigir aquesta ficció escenificada al campus històric de la UB a Barcelona.

Publicitat
Comentaris
To Top