Publicitat
Vallès

VÍDEO: Una càmera capta el llançament d’un còctel Molotov a la comissaria de Matadepera

Dos joves llancen un còctel Molotov contra la comissaria de Matadepera / CEDIDA

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació per aclarir qui va llançar dos còctels Molotov a la comissaria de Matadepera, aquest dissabte, al voltant de dos quarts de quatre de la matinada. El cos policial disposa d’imatges captades per una càmera de seguretat, on es veuen dos homes, possiblement joves, encaputxats. Apareixen davant de l’equipament, llancen un explosiu a la porta de l’edifici del carrer de Joan Paloma i fugen en la mateixa direcció d’on arriben.

L’atac no va causar ferits. Però, tal com s’aprecia a les imatges, va crear un petit incendi, encara que sense danys materials de consideració.

De moment, hi ha diverses hipòtesis obertes. Una de les línies de la investigació estudia si l’incident podria estar relacionat amb la clausura d’una festa il·legal al municipi que va tenir lloc el mes de gener.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Matadepera ha condemnat els fets. El seu alcalde, Nil López, ha donat el seu suport al cos de la policia i ha assegurat que destinaran “tots els recursos disponibles” per ajudar en la investigació que s’ha posat en marxa.

Publicitat
Comentaris
To Top