DSTaula

A la fresca, Olut i salut!

Marcel Tomàs i Cesc Caparrós, a la terrassa de l’Olut / V. R.

Panxa plena, cor content, diu la dita. Però no només de bon menjar, també hi hem de posar el beure.

Una de les propostes per a aquestes magnífiques tardes d’estiu, en què el sol es pon més tard que mai i les sandàlies i pantalons curts regnen a les terrasses, és el bar Olut. Una cerveseria on podreu tastar una desena de beuratges de diferents orígens i varietats, però també les birres de Nòmada, elaborades per Sami Claret, Javier Aldea i la resta de l’equip.

Sota els arbres pruners trobem una parella d’amics: Marcel Tomàs i Cesc Caparrós. El primer, barceloní. El segon, sabadellenc. “Sabia que tenia ganes de tastar birres bones i hem vingut aquí”, explica Caparrós.

De fet, és un parroquià habitual de la terrassa de l’Olut. Del Centre de tota la vida, Caparrós sovinteja tant aquesta cerveseria com el bar veí: el Balboa. A la mà tenen una Hanami i una Neipa danesa, respectivament.

No és l’única tasca on trobareu cervesa artesana d’elaboració pròpia. Al carrer de l’Estrella hi ha La Microcerveseria, un clar referent del món cerveser al Vallès. Podeu tastar els productes d’Or i Plata Cervesers, amb cerveses com Robust Porte, Hefe-Weizen, Blend (en col·laboració amb Nòmada) i Weizen Dunkel.

Comentaris
To Top