Ciutat

Pellicer (CUP): “Lluitar comporta repressió”

/ CEDIDA

“La lluita comporta repressió. Que això passi significa que ens estem movent”, ha assegurat Xavier Pellicer, número 4 de les llistes de la CUP a Barcelona, durant un acte de campanya a les portes dels jutjats de Sabadell. Ho deia acompanyat de Queralt Casoliva, una de les encausades durant el 23-S, coneguda com a Operació Judes; Txus Merino, dels 9 de Lledoners; i l’exalcalde Maties Serracant, encausat per l’1-O. Segons ha destacat Pellicer, “són 3.000 les persones represaliades per diferents lluites”.

Merino i Casoliva consideren que la CUP és “l’única força que dona suport a les represaliades”. Merino ha carregat contra la Generalitat de Catalunya, que els ha titllat d’incoherents: “Ens diuen que sortim al carrer i després ens envien els Mossos i ens demanen anys de presó”, criticava la candidata. La també activista en defensa dels serveis públics ha assenyalat ERC i Junts i els hi demana “que s’aclareixin una mica”.

En un acte emmarcat en la defensa del dret a protesta, Serracant ha reclamat que “no es pugui coartar aquest exercici de llibertat a través dels tribunals”. L’exalcalde ha estat en nombroses ocasions citat per la justícia, però ara només manté oberta la causa per cedir locals per la celebració de l’1-O, quan aleshores era alcalde. Serracant recorda que la participació al referèndum va ser “importantíssima” i que “ho tornaria a fer” tants cops com calgui. Ha fet una crida a votar a la CUP: “Mai no he estat militant, però és el meu referent i el meu paraigües”.

La CUP es presenta com “la força contra l’especulació i la repressió”

Comentaris
To Top