Ciutat

Àngels Chacón: “El PDeCAT representa la centralitat política de Catalunya”

Chacón considera que la seva formació serà “la revelació” de la nit electoral
Chacón considera que la seva formació serà “la revelació” de la nit electoral / VICTÒRIA ROVIRA

[Laura Massallé]

Ángel Chacón lidera la llista del Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) a la presidència de la Generalitat. Exconsellera d’Empresa i Coneixement, s’estrena com a candidata de l’independentisme de centredreta.

Es creu l’escenari de triple empat que apunten les enquestes?

No me les crec. El PDeCAT serà el partit revelació de la nit electoral.

Defensa el llegat de CDC i el centredreta independentista. Hi ha espai polític?

És clar! Representem la centralitat política del país i hi ha molta gent que no entén la confrontació estèril, que vol que reactivem l’economia i defensem la justícia social.

La seva destitució com a consellera va precipitar el trencament amb JxCat. Quines són les seves condicions per tornar a sumar?

Som un partit fomentador de pactes i integrador, sense renunciar al model de país. Estem contra les ocupacions il·legals, la pujada d’impostos i l’estigmatització de la col·laboració publicoprivada. El model de país serà essencial per a un pacte. I en el terreny nacional, acordar un full de ruta realista.

Davant d’un tripartit independentista, triï entre Aragonès o Borràs a la presidència de la Generalitat.

És que no va de persones, va de programes, del que proposem per reactivar l’economia i millorar la vida de la gent.

La negativa de Salvador Illa a fer-se la PCR ha marcat la jornada electoral. Vostè va ser al seu costat al debat de TV3. S’ha sentit en risc de contagi? Entén la justificació del candidat del PSC?

No sabia que no se l’havia fet. Ho hauria d’haver dit. Quan ho he sabut, he recordat que no vam estar en contacte, però crec que la política demana un comportament exemplar.

Comentaris
To Top