Ciutat

Els comuns aposten per "posar les polítiques socials al centre" amb el PSC i ERC

El sabadellenc Edu Navarro, número 23 a les llistes per Barcelona d'en Comú Podem, ha fet una crida a anar a les urnes i "deixar enrere una dècada que ha vessat sobre el debat identitari", en una crítica al "desgovern" dels últims anys. Navarro sosté que cal "que la política torni al centre" i considera "imprescindible" mobilitzar el vot. En clau local, ha demanat als electors que valorin que l'aposta per la residència pública del sud, per enfortir l'Hospital Taulí, i el futur del Quart Cinturó.

El candidat també ha avançat que la seva formació té previst "posar les polítiques socials al centre" i és "l'única garantia d'un govern d'esquerres" i planteja una reindustrialització sostenible i una aposta pel feminisme. D'altra banda, considera que cal un govern ampli d'esquerres amb un pacte amb PSC i ERC. "És indispensable que les tres forces hi estiguem presents, vetar no és vàlid". Tanmateix, afirma que arribar a unes segones eleccions seria "un escenari terrible" perquè implicaria un major desencís de la política.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top