Ciutat

El vídeo curiós del 14-F a Sabadell: un Epi votant a l’escola Nostra Llar

Un votant vestit d'Epi a l'escola Nostra Llar / Joaquim Campa

“Cap polític et protegirà. Posa’t un EPI”. Amb aquest missatge es presentava a votar a l’escola Nostra Llar un elector. L’home, però, ha anat més enllà del cartell i ha acompanyat la reivindicació de forma ben curiosa. Duia una disfressa del personatge de Barri Sèsam que té el mateix nom que reben els equips de protecció individual, els EPIs.

Però l’Epi sabadellenc no ha estat l’únic protagonista de la jornada electoral per la seva disfressa. A Tarragona, tal com ha difós a Twitter Joaquim Campa, un vocal de taula s’ha presentat vestit de pallasso.

Segons explica l’usuari, la policia l’ha acusat d’anar begut i drogat. Ell s’ha mostrat predisposat a fer-se els corresponents testos per desmentir-ho. La disfressa, segons ell, era per denunciar que la política “és un circ”.

Comentaris
To Top